Prøv grænser med forskelligt sexlegetøj

Der er dem der næsten ikke kan nævne ordet sex uden at blive røde i hovedet. Det kan være, at de er vokset op med, at sex ikke er noget man snakker om og derfor ser de det også som noget skamfuldt. De kan meget ofte få problemer senere i livet. For når de får en partner kan de ikke italesætte de ønsker de har til et godt sexliv. Det kan være, at de har nogle helt særlige fantasier, som de slet og ret ikke kan få udlevet. De kan ikke sige hvad de er og derfor kan de ikke blive til virkelighed. Anderledes er det hvis ikke man er bange for at snakke med sex. Så kan man sagtens sige det hvis man kan lide sexlegetøj og lignende. Får man en partner sker det måske, at man tidligt i forholdet spørger om ikke man sammen skal tage ud og finde noget sexlegetøj, som man kan have det lidt sjovt med.

Et parforhold og sexlegetøj passer godt sammen

Nogle tror helt forkert, at det kun er dem der ikke har en kæreste der har brug for sexlegetøj. De tror udelukkende, at det er hende singlen der sidder derhjemme hver dag, som har en dildo og lignende sexlegetøj. Sådan behøver det dog slet ikke være. For der er rigtig mange parforhold, der kan få meget ud af at have noget sexlegetøj derhjemme. Det er klart, at det skal være en ting man er sammen om. Man skal være enige om, at det kunne være interessant for ellers er det ikke sjovt.

Hvis man selv har et ønske om at bruge noget sexlegetøj med ens kæreste bør man ikke bare gå ud og købe det. Hvis ikke din kæreste ved, at du køber det kan det virke lidt grænseoverskridende, at det pludseligt er der. For så kan man hurtigt få en følelse af, at man ikke kan sige nej når det allerede er købt og anskaffet. Inden du begynder at købe noget som helst sexlegetøj kan du tage en afslappet snak om emnet. I kan sammen snakke lidt om erfaringer og på den måde finde ud af hvad I skal købe. Gå til sexshop.dk hvor I sammen kan kigge på udvalget og blive enige om hvad I skal købe.

Gør sexlegetøj til jeres ting og ikke andres

Hvis du ønsker at sexlegetøj skal introduceres til jeres parforhold kan det være, at du allerede har været i et parforhold hvor der også var denne type af legetøj. Det gør, at du har en helt anden erfaring, som din kæreste ikke nødvendigvis har. Her er det vigtigt, at du ikke overtager showet og snakker for meget om dine egne erfaringer. Det kan virke meget intimiderende for din kæreste at vide hvor meget erfaring du har.

Det kan gøre, at han eller hun vil føle sig helt på udebane og dermed blive alt for intimideret. Det bedste du kan gøre er at finde noget sexlegetøj, som du ikke har prøvet før. Det kan godt være, at du gentagende gange har prøvet en dildo, som du synes fungerer rigtig godt. Måske kunne du tænke dig at have den igen med din nye kæreste. Det er stort set altid en dårlig ide. Lad sexlegetøj blive fortid sammen med din ekskæreste og prøv noget nyt med din nye kæreste. Det vil også føles langt mere trygt for din nuværende kæreste, hvis I giver jer i kast med noget sexlegetøj, som ingen af jer har prøvet før. Så kan I sammen grine af det hvis I ikke kan finde ud af det og I kan sammen dele den store glæde der er ved at få det til at fungere.