Brug glidecreme for at gøre oplevelsen så god som mulig

Sexlivet er en vigtig del af alle menneskers liv, da man har en helt naturligt lyst til sex. I starten af et forhold har man næsten sex hele tiden fordi man er så nyforelsket. Som regel aftager det jo længere man har været sammen, da man finder en helt naturlig balance med sin partner i forhold til hvornår man har lyst til sex. Det vigtigste i parforholdet er at man ikke nedprioriterer det intime, da det er en central faktor i forholdet. Hvis man ikke har lyst til hinanden seksuelt, så er der ikke noget forhold tilbage. I nogle situationer kan det være nødvendigt med hjælp for at gøre sexoplevelsen så god som mulig. Nogle gange danner mænd og kvinder ikke nok sekret, så man er nødt til at bruge glidecreme for at samleje ikke skal være ubehagelig for nogen. Tjek de forskelige glidecreme ud så du kan finde en variant der passer godt til jer.

Værd at vide om glidecreme:

Selvom kvinder producerer skedesekret og mænd producerer præsperm, så kan det i nogle tilfælde være nødvendigt med glidecreme. Hvis kvinden f.eks. ikke er våd nok så er samleje ikke behageligt, da det vil gøre ondt når manden presser sit lem ind i hende. Hvis man bruger kondom kan man også opleve at sexoplevelsen ikke er helt gennemført, da manden ikke kan producere den naturlige præsperm. Der er ikke noget galt i at bruge glidecreme, da produktet blot er en hjælp til at man får den nydelse, som man gerne vil have. Der er mange fordele ved at anvende glidecreme, da det er med til at mindske risikoen for rifter, ømhed og ubehag. Der er nogen som ser det for et nederlag at bruge glidecreme, men man kan ikke selv styre hvor meget sekret man producerer. Der er desværre nogen som opfatter det som et symbol på at man ikke har lyst til sin partner. Sådan hænger tingene dog ikke sammen. Hvis man godt kan lide anal sex så kan det også være godt med glidecreme, da man netop ikke producerer nok smørelse i den ende. Der findes mange forskellige slags glidecreme til kvinder og mænd. Find en variant, så i kan komme i gang med den helt store tur i soveværelset.

Typer af glidecreme på markedet:

Glidecreme er ikke bare glidecreme, da der findes mange forskellige produkter på markedet. Det vil sige, at man er nødt til at vide hvad formålet skal være til det før man kan finde et produkt der virker til anvendelsen. Glidecreme kan opdeles i vandbaseret/silikonebaseret glidecreme samt oliebaseret glidecreme. Bruger man kondom skal man ikke købe oliebaseret glidecreme, da materialet kan være med til at opløse kondomet på grund af gummiet. Derfor skal man altid se efter vandbaseret/silikonebaseret glidecreme, hvis man bruger kondom under samleje. Det er forskelligt om folk køber vandbaseret eller silikonebaseret glidecreme, da det typisk giver samme effekt. Spørger man folk der bruger glidecreme syntes de fleste, at der er stor forskel at mærke. Den store forskel på de to varianter er at den vandbaserede absorberes af huden, imens den silikonebaserede ikke gør. Ifølge statistikker skal man bruge lidt mere af den vandbaserede glidecreme under samleje i forhold til den silikonebaserede.

 

Der findes mange mærker på markedet. Man kan bl.a. finde Sliquid H20, YESforLOV All-Over, Tennahill, Pink Hot, Fun Factory, Mixgliss og mange flere. Der bliver løbende lavet tests for glidecreme således, at forsøgspersoner tester forskellige mærker for at kunne gøre andre klogere på hvad der fungerer bedst. Produktet der har fået mest ros kommer på førstepladsen. Disse tests har hjulpet mange med at finde ud af hvilke glidecreme de skal se nærmere på, samt hvilke de skal holde sig fra.