Hus til leje og rocky musik

Hey og velkommen til min blog. Jeg har lige smidt noget rigtig lækker og motiverende musik på. Det er jo naturligvis musik fra rocky filmene, for så bliver det altså ikke bedre. Især ikke hvis det skal være for at blive motiveret eller get psyched. Jeg kan rigtig godt lide det i hvert fald. Jeg får også helt lyst til at se nogle rocky film igen. Ja, jeg tror faktisk at jeg vil smide det på flimmerkassen her i weekenden, og så skal jeg bare ud og løbe og ned og træne bagefter. Det bliver altså bare ikke meget bedre.

Nå, men nu er det jo fredag, så her inden længe begynder det garanteret at tikke ind med sms’er og beskeder fra folk, som er i humør til at tage ud og have det sjovt i aften. Jeg har allerede besluttet mig for, at det er ikke noget jeg kommer til at tage ud i den her weekend, eller i hvert fald ikke i aften. Jeg vil gerne lige se, om jeg ikke kan finde et hus til leje istedet for, for det har jeg altså rimelig meget brug for at finde ret så hurtigt. Hvis jeg ikke kan finde et hus til leje, så bliver jeg nødt til at flytte hjem til mine kære forældre igen her i en kort periode, og det gør jo ikke så meget, men jeg må indrømme at jeg gerne vil undgå det, hvis jeg nu kan.